ПОБАРАЈТЕ РЕЗЕРВАЦИЈА ОНЛАЈН

Секогаш сакаме да ја олесниме комуникацијата со нашите клиенти, па затоа Ви овозможуваме онлајн барање за резервација во нашиот локал. Пополнете го формуларот со сите Ваши желби и забелешки, а нашите менаџери ќе Ве контактираат за да Ви ја потврдат резервацијата.

to top button