ИСПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА
АДРЕСА
Катна гаража „Солунски Конгрес“
РАБОТНО ВРЕМЕ:
ПОНЕДЕЛНИК - ЧЕТВРТОК И НЕДЕЛА
09:00 - 00:00
ПЕТОК - САБОТА И ПРАЗНИЦИ
09:00 - 01:00
ТЕЛЕФОН:
+389 71 288 000

to top button